Annons

Marita Ulvskog kommer på blixtvisit

Det är riksdagsledamoten Marita Ulvskog som toppar Socialdemokraternas valsedel inför det stundande EU-valet och redan i morgon, tisdag kan du träffa henne i Landskrona. Klockan 18.00 kommer hon att hålla ett tal i Socialdemokraterna Landskronas stuga på Citadellvägen.
– Det kommer naturligtvis att handla om EU-valet, ett val som är mycket viktigare än vad folk tror. De som väljs ska representera vårt land i unionen, säger Anders Karlsson, riksdagsman och Arbetarekommunens ordförande.
– Hon talar cirka en timme och stannar kvar en kort stund efter för att sedan skynda vidare till Stockholm. Men vi är många som stannar kvar och svarar på eventuella frågor samtidigt som vi bjuder på fika och grillar korv, avslutar Anders Karlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser