Annons

Gymnastikglädje på CitadelletGF Idrotts Elittrupp visade upp sig på Citadellet på söndagen. I sommar bär det av på läger till Italien.

GF Idrotts gymnastiksektion har tumme med vädergudarna. Även i år avgjordes föreningens traditionella våravslutning inne på Citadellet i strålande solsken.

Allt från de yngstas trevande kullerbyttor till elittruppens hisnande volter på trampetten rev ner applåder från åskådarleden.
– Det har varit ett bra verksamhetsår, sammanfattar Amin Malalla nyvald ordförande i föreningen. Nu blir våruppvisningen något av ett terminsslut för de yngre medan elittruppen bara tar ett kort uppehåll i sommar.
– Under vecka 36 hälsar vi nya och gamla medlemmar hjärtligt välkomna. Mer om terminsstarten kommer att synas på vår hemsida samt på Landskrona Direkt, lovar Amin Malalla.

Annons
 

Pojkgrupp till höst?
En uppvisning i gröngräset runt Citadellet hindrar gymnasterna från att visa upp alla moment som finns på programmet men entusiasmen är det inget fel på.
– Vi har en härlig stämning i föreningen och min önskan och mitt stora mål är nu att vi åter kan få igång en pojkgrupp, säger Amin Malalla och tittar bort mot de allra minsta utövarna där det bland 2-3 åringarna finns några småpågar.

– Gymnastik är en otroligt bra grundträning. Vi vill gärna komma i kontakt med skejtare, vindsurfare, fotbollsspelare, eller varför inte Kite-surfare som jag såg att ni hade ett reportage om nyligen. Mikael Blomvall var faktiskt min tränare här nere en gång i tiden. Oavsett idrott så har man en stor nytta av gymnastikträning och alla behöver inte bli elitgymnaster, poängterar Amin Malalla.


Strax efter klockan 13 marscherade gymnatserna in på Citadellområdet ivrigt påhejade av föräldrar och andra nyfikna.


De yngsta utövarna var målade som Bumbibjörnar…


… och charmade publiken med sina övningar.


… gymnastikskolan visade upp sina framsteg.


… medan åskådarna hade en härlig eftermiddag i gröngräset.


-Tappa inte mig. Jag vill inte missa sommarens läger i Borstahusen.
Bastruppen går från klarhet till klarhet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser