Annons

Vem blir årets företagare?

Sedan 1985 har utmärkelsen Årets Företagare delats ut i Landskrona. Senast gick utmärkelsen till Börje Svensson på Flytgolv i Landskrona.
Vi gör det för att lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt  engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att göra allt bättre affärer, har Ronny Ahrling, ordförande i Företagarna Landskrona, tidigare sagt.

Nu är det hög tid att nominera Årets Företagare i Landskrona 2008.
Vem som helst kan nominera, säger Anette Ohlsson styrelseledamot i Företagarna Landskrona och berättar vidare att nomineringsblankett finns att ladda ner på lokalavdelningens hemsida  www.landskrona.fr.se.
Senast den 30 juni måste nomineringarna vara inne.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser