Annons

LandskronA-Live fick stipendium från SwedbankPer Skånberg räckte på torsdagen över en check på 10 000 kronor till Kurdi E. Kara.

”Mitt Landskrona” är ett av Swedbank instiftat stipendium som delas ut årligen till en förening eller organisation som gör det lilla extra genom sitt förebyggande långsiktiga arbete för ett säkrare och tryggare Landskrona.

Detta år gick stipendiet till LandskronA-Live som genom projektledaren Kurdi E. Kara mottog en check på 10 000 kronor från Swedbanks platschef i Landskrona Per Skånberg på Landskrona IP i samband med BoIS match mot Ljungskile.

Annons
 

Motiveringen lyder:
Med humorn som vapen har LandskronA-Live lockat landskronabor i alla åldrar till sina föreställningar och satt frågor om integration, våld och otrygghet på dagordningen. LandskronA-Live är en förening med sociala ambitioner som har lyckats engagera många tonåringar.

– Swedbank vill med detta stipendium stimulera till fortsatta satsningar och ser en glädje i att Landskrona genom LandskronA-Live håller på att skapa en egen stand up tradition, säger Per Skånberg.

Och visst fortsätter satsningen.
– LandskronA-Live del 3 med sina 40-tal ungdomar håller på jobba med den nya showen, säger Kurdi E. Kara och fortsätter.
– LandskronA-Live del 3 kommer på bjuda på roliga scener, dans, musik och stand up. Gästartister för denna delen är Måns Möller som kommer den 25 maj samt Anna Lena Brundin som ska dela scenen med oss den 1 juni.

Besök gärna LandskronA-Lives hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser