Annons

Inför EU-valet 7 juni

Söndagen den 7 juni är det dags att välja vilka som ska skickas till Bryssel för att företräda Sverige i Europaparlamentet.
Inför valet informerar Valnämnden i Landskrona stad om följande:

  • Röstkorten – till alla röstberättigade delas ut under tiden 13-19 maj.
  • Förtidsröstning (f d poströstning) – kan ske på ICA-Kvantum, Stadshusets entréplan, Stadsbiblioteket, biblioteksfilialerna i Glumslöv och Häljarp, Västra Fäladens servicehus och Församlingshemmet i Asmundtorp. Röstkort och giltig ID-handling krävs och man kan rösta i vilken röstningslokal som helst i hela landet under tiden 19 maj – 6 juni.
  • Valdagen den 7 juni – sker röstning endast i den vallokal som framgår av ditt röstkort. ID-handling krävs och vallokalerna är öppna 8.00 – 21.00 (utom den på Ven som håller stängt 13.00 – 17.00)
  • För ytterligare information om EU-valet hänvisas till valmyndighetens hemsida www.val.se eller Valnämndens kansli på Stadshuset tel 47 34 04. Du hittar även information på www.landskrona.se/val.

– Efter klockan 21.00 på valdagen går det dessutom bra att följa resultatet på hemsidan, säger Pia Tygård på Valnämnden.

Annons
 

Landskronas Västra-, Norra- samt Larvi Socialdemokratiska föreningar meddelar att man arrangerar ett öppet möte om EU med riksdagsledamot Hillevi Larsson den 20 maj i Folkets hus lilla festsal kl. 18.30.

Vänsterpartiet Landskrona meddelar att man kommer att ha öppet i partilokalen på Eriksgatan 72 varje tisdagkväll från klockan 18.00 och där dela ut material och svara på frågor, fram till valet.

Moderata ungdomsförbundet i Landskrona kommer fram till klockan 12.00 idag, onsdag att campa i närheten av Stadshuset, ”i slutet av Kasernplan, nästan nere vid Konsthallen” för att uppmärksamma att förtidsröstningen börjar den 20 maj.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser