Annons

”CH” förlängde med Falcons Foto: Jonny Karlsson

Innebandymålvakten Christoffer ”CH” Johansson förlängde sitt kontrakt med Landskrona Falcons under onsdagen. Ljungbysonen är ytterligare en spelare som förlängt sitt kontrakt och därmed har samtliga kontraktslösa spelare från förra årets trupp bestämt sig för att fortsätta i Landskrona Falcons.
– Känns helt rätt att fortsätta vara en del i denna satsning och värvningarna till Falcons gör att vi förhoppningsvis kommer vara med i toppen och kriga om en plats till SSL fram mot slutet av säsongen. Personligen vill jag samtidigt ta revansch efter skadan som förstörde förra säsongen och nu komma upp på den nivå jag kan och vill vara på, säger Christoffer Johansson.

Målvakten kom till Landskrona Falcons från Växjö IBK inför säsongen 2008/2009. Johanssons moderklubb är Lagan IBK från Ljungby.
– Diskussionerna ha varit positiva med CH hela tiden om en förlängning av kontraktet och visst känns det bra att vi nu har en riktig bra målvaktsuppsättning med CH, Daniel Lind och Franko Gobic, säger Landskrona Falcons sportchef Petri Manu.
– Tyvärr hämmades ”CH” lite av sin knäskada i början av säsongen och missade flera månaders träning, men efter jul visade han prov på vilken riktigt bra målvakt han är, avslutar Manu.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser