Annons

Streetfestival på Dammhag

På lördag är det dags för den fjärde upplagan av ”Streetfestivalen” att gå av stapeln på Dammhagsskolans konstgräsplan. Fotbollsturneringen arrangeras av Fält- och Fritid i samarbete med FK Besa, IK Wormo, Bosna Basket, BoIS i centrum, Sambafotbollsskolan i Malmö, Unga Kris, Centrum & Österlyftet och Öppet Dammhag.
– Syftet med arrangemanget är att erbjuda ungdomar en ny mötesplats via idrottsaktivitet, säger Lotta Andersson, fritidsassistent på Fält- och Fritid.

De olika samarbetspartnerna kommer under lördagen att presentera sig själva och sin verksamhet; exempelvis kommer Sambafotbollsskolan att ha hand om uppvärmning och trixningstävlingar till dunkande sambamusik och Bosna Basket arrangerar spontana basketturneringar under dagen.
– Vi ser fram emot en härlig eftermiddag full av aktivitet och massor av glada barn och ungdomar!, hälsar Lotta Andersson. Streetfestivalen pågår mellan 14.00 – 22.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser