Annons

Gallerian tom när Sayed Khatib flyttarInom kort flyttar Sayed Khatib sin fotoateljé från Gallerian till Storgatan…

Sedan länge har det varit lås och bom för ingångarna till Gallerian i Landskrona. Det finns dock en hyresgäst kvar där inne. Det är fotografen Sayed Khatib som haft sin fotoatelje där sedan nio år.
Det blir dock inget tioårsjubileum.
– Nej, jag har fått nya lokaler av fastighetsägaren Annehem och jag flyttar dit så fort de nya lokalerna är renoverade, säger den alltid lika glade fotografen.

De nya lokalerna, som ligger mellan apoteket och Turistbyrån på Storgatan, är inte tillnärmelsevis så stora som de han har idag. Dessutom är det en långsmal lokal han kommer att flytta till.
– Jag får försöka vara flexibel. Det ska säkert gå.

Annons
 

Det finns dock en näringsidkare i anslutning till Gallerian som kommer att stanna. Sait Ucar har haft sitt lilla skomakeri vid ingången mot Rådhustorget och så kommer det att förbli.
– Det är ledsamt att bli av med min vän Sayed men jag kommer att stanna kvar. Jag har just fått ett nytt kontrakt på fyra år så så länge stannar jag här, säger Sait Ucar.

På Annehem söker man ständigt efter nya hyresgäster till sina lokaler och Gallerian är inget undantag.
– Vi håller alltid koll men det finns inget som är aktuellt just nu, säger förvaltningschef Lars Bengtsson.
– Men det är klart att när vi nu har tomt inne i gallerian så hamnar vi i ett annat läge. Det hade varit perfekt om vi hittat ett par eller några olika kedjor till gallerian. Men något matbutik tror jag inte på Här är det City Gross som gäller, avslutar Lars Bengtsson.


…men Sait Ucar stannar kvar de närmaste åren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser