Annons

Patric Johansson kvar i Falcons

Landskrona Falcons och före detta herrtränare Patric Johansson har kommit överens om att fortsätta samarbetet, som varat i fyra år och går in på sitt femte.

Patric Johansson skall leda Falcons juniorlag tillsammans med nuvarande juniortränaren Tomi Laamanen. Dessutom skall Johansson vara ungdomsansvarig i Falcons, med inriktning på talangutveckling för förberedande elit från 15 år och uppåt.
Johansson kommer även att vara ansvarig för utbildningen av Falcons ungdomsledare, arrangemangsansvarig för Landskrona Falcons innebandyläger Camp Skåne som arrangeras vecka 8 samt scoutingansvarig för P/F15 och uppåt.

Annons
 

För Falcons del innebär det att ännu mer resurser och fokus läggs på ungdomsavdelningen, där Johansson skall dela med sin erfarenhet och kunskap.
– Jag är mycket nöjd och glad över att Patric tackade ja till vårt erbjudande, säger Falcons sportchef Petri Manu
– Jag vet att Patric trivs enormt bra i Landskrona som stad och i Falcons som förening, och detta var en stor bidragande orsak till att han valde att stanna kvar hos oss även om det fanns flera andra föreningar som vill ha hans tjänster, tillägger Manu.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser