Annons

Misstänkta rånare anhållna

Tre unga män från Landskrona – 20, 18 och 17 år gamla – greps på tisdagen av polis och sitter nu anhållna misstänkta för inblandning i ett väpnat rånförsök mot en bank i Helsingborg i februari, skriver tidningen HD.
De två yngre männen är dessutom misstänkta för att en knapp vecka senare också ha rånat en bank i Ängelholm och där fått med sig en okänd summa pengar.

Filmer från bankernas övervakningskameror har visats i TV3:s ”Efterlyst” , men om det är detta som ligger bakom gripandet vill åklagaren Tore Widetjärn inte säga.
– Jag kan bara säga att de har gripits och att de sitter anhållna. De har förhörts och nu får utredningen fortsätta. Jag kan inte gå in på några detaljer, säger han till HD.

Annons
 

De tre misstänkta rånarna är sedan tidigare kända av polisen. Tjugoåringen dömdes 2006 till fängelse för ett brutalt överfall vid Österleden i Landskrona, artonåringen är dömd för inblandning i plundringen av butiken Audio Video 2007, medan den yngste endast är dömd för snatteribrott sedan tidigare.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser