Annons

BoIS föll med flaggan i toppChristoffer Carlsson tillhörde matchens bästa spelare när BoIS mötte IFK Göteborg på onsdagen.

2 082 åskådare såg på onsdagen BoIS åka ur Svenska Cupen. Allsvenska treorna IFK Göteborg var ett nummer för stora och vann rättvist med 4-1. BoIS har dock inget att skämmas för. Fram till att Göteborg gör 3-0 i den 77 minuten så fanns det hopp.

BoIS spelade mycket bra och borde haft minst ett mål med sig från första halvlek. Istället var det Göteborg som gick till halvtidsvila med 2-0 i bagaget. Målen kom efter ett skott av Pontus Wernbloom samt en mycket tvivelaktigt dömd straff som Ragnar Sigurdsson slog i mål.

Annons
 

BoIS fortsatte att spela bra men när Stefan Selakovic satte 3-0 så blev uppförsbacken för stor. Visserligen reducerade Pär Cederqvist till 1-3 men Selakovic gjorde ytterligare ett mål och cupäventyret var slut.
– I första halvlek är vi riktigt bra. Hade vi gjort 1-0 så hade nog resultatet blivit ett annat. Men nu gjorde de mål i stället och när de fick 2-0 så kändes det tungt, kommenterar Alagie Sosseh som spelade vänsterback större delen av matchen.
– Vi fortsätter att lira bra andra men IFK var effektiva när vi stack upp och därför förlorade vi idag.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser