Annons

Idrottsledare belönas

Fem idrottsledare i Landskrona belönas av Sparbanksstiftelsen Skåne med vardera 10 000 kronor. De fem ledarna som vid en högtidlighet i Lund den 14 maj kommer att tilldelas stipendierna är: Nail Vajraca, Bosna Basket, Bodil Petersson, GF Idrott Gymnastik, Evelina Svensson, Glumslövs GIF, Maria Andersson, IBK Landskrona Falcons och Haris Kacapor, Landskrona Shotokan Academy. Av stipendiesumman tillfaller 7 000 kronor idrottsledaren personligen medan det resterande beloppet tillfaller föreningen i form av en utvecklingscheck.
– Vad vore idrotten i Landskrona utan alla sina ideella ungdomsledare som gör ett helt fantastisk arbete, förklarar Thomas Boström, vd i Sparbanksstiftelsen Skåne

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser