Annons

Apotek i Landskrona säljs ut

När det statliga apoteksmonopolet försvinner den 1 juli kommer apoteken Kronan och Vipan i Landskrona att säljas ut till privata bolag. Stadens största apotek, Lejonet på Storgatan, kommer dock att vara kvar i nuvarande regi, allt enligt en artikel i HD.

Apotekets omstruktueringsbolag offentliggjorde igår en lista på flera hundra apotek i landet som kommer att vara till salu, och apotekschefen på Lejonet, Eva Rydén, ser det hela som en utmaning.
– Konkurrens är bra, vi ska fortsätta att utveckla oss i den inriktning vi har nu och göra det så bra som möjligt för kunderna, säger hon i artikeln. Hon förmodar också att hela branschen kommer att få en ökad tillgänglighet genom konkurrensutsättningen och att öppettiderna kommer att utökas.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser