Annons

Cuptakterna kvar hos Old BoIS

Det blev seger för det gamla BoIS-gardet då BK Frams Oldboys Cup gick av stapeln i Idrottshallen under lördagen. Efter klara papper i finalen, 5-0 mot Glumslöv, är det en helnöjd Mats Andersson vi ringer upp på måndagsmorgonen.
– Jodå, det var klasskillnad!, skrattar Mats.
–  Nädå, när vi kommit så långt i turneringen var det fråga om riktigt trötta spelare, och vi var väl lite mindre trötta än de, besinnar han sig snart.

BoIS, som förutom den forne mittfältsgeneralen ställde upp med bland andra Mikael Hjelte och bröderna Hegdal, avfärdade de regerande mästarna Landora med samma siffror i semin efter att ha tagit sig vidare från ett gruppspel med Borstahusen, Bosna och Glumslöv.

Annons
 

– Jätterolig turnering, menar Mats, det är inte ofta man får känna på stämningen kring tävlingsmatcher nuförtiden! 


Elaka tungor gjorde gällande att sjukgymnast Tomas Mårtensson i blå väst från Idrottskademottagningen mest deltog för att ragga kunder.
– Han står för 40 procent av alla skadorna här, sa en lagkamrat som föredrog att få vara anonym.


Jonas Dehlin från arrangörsklubben BK Fram nickar in ledningsmålet i matchen mot Kågeröd.


Glumslöv och Bosna visade prov på överraskande bra spel.


– Vi kraschlandade i semin mot BoIS som med hög press och väldigt fysiskt spel fullständigt överraskade oss. De stressade fram två snabba mål och fick sedan en straff och därmed var saken klar. Man tar inte in tre mål på så skickliga spelare. Under gruppspelet hade de mest myst rundor men taktiken i semi gav 100% utdelning. Vi var helt chanslösa. Det var  väldigt kul att BoIS var med och till nästa år hoppas man att alla Landskronaklubbar kan skrapa ihop lag. Väldigt synd om Fram som gjorde ett bra arrangemang att två klubbar hoppade av sent, säger Janne Stenblom i BK Landora som på bilden möter svartvitrandiga Kågeröd.


Magnus Hegdal är fortfarande lätt i steget.


Med pondus styrde Mats Andersson sitt BoIS till cupseger.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser