Annons

Lapp på luckan när Tim och Tommy turnerar igen

På torsdag är det fullbokat på torsdagslunchen när tangentdomptören, musikern, kompositören, kapellmästaren och landskronapågen Tomas ”Tim” Elfstadius och bygdemålsmissionären , teaterföreståndaren, skådespelaren och ystapågen Bror Tommy Borgström har funnit varandra igen efter många år i egna projekt.

Den 30/4 kl 12.00 kommer alltså de två före detta kollegorna och skånepågarna att gräva i smörgåsbordet från Skånska Teaterns glada kabaréer. Kollegorna har, efter idoga påtryckningar från programledningen på torsdagsluncherna, äntligen tagit sitt förnuft till fånga och bestämt sig för att återuppliva godbitar från förr.
– Vi kan presentera en ytterst värdig avslutning på vårens torsdagsluncher och inledning på firandet av Valborgsmässoafton inför en fullsatt teaterrestaurang, låter en våryster Håkan Persson meddela.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser