Annons

Eldig och glödhet Valborgsblues

Mats Ronander och Bloosblasters utlovar eldig och glödhet Valborgsblues på torsdag.

Torsdagens bluesklubbkväll på Tages blir ”hetare” än någonsin och Bloosblasters sångare, Dennis Westerberg lovar att möta våren med varm och lidelsefull blues.
 – När jag snackade med Malla i förrgår kom vi överens om att hålla oss till rena och enkla blueslåtar, för att kunna lägga all energi på att skapa riktig ”glöd i liret” på Valborgsnatten.

Annons
 

Mats Ronander anländer till Landskrona på torsdag eftermiddag, och hinner endast med en snabb repetition med bandet innan det är dags för konsert.
– Detta ska dock inte vara något problem, menar Lars ”Lazlo” Kristoffersson, trummis i Bloosblasters.
– När Peps spelade med oss för en månad sedan, hann vi bara med att känna på ett par låtar. Resten tog vi ”på talang”, som Peps själv uttryckte det. Och det gick ju bra.

Ronander spelar annars mestadels med bandet Stockholm Stoner som nu marknadsför sin senaste platta i Tyskland, Österrike och Schweiz och räknar med en USA-lanseringen i september. Här är det mer country och rock.

Men på Valborg blir det alltså blues för hela slanten, dock med en glödhet, men avslappnad inställning, precis som Malla uttryckte det i telefon.
– Ja, du kan kanske fixa en rörförstärkare av äldre modell, så tar jag med några munspel och en gura, och sen lirar vi och mår gott hela kvällen avslutade Malla, säger Dennis Westerberg som  sällan längtat mer till en Valborgsmäss än i år.
Portarna öppnar kl 19.00 på Tages och mellan 21 och 21.30 börjar live-musiken.

Varm upp på MySpace med…
http://www.myspace.com/stooners
http://www.myspace.com/bloosblasters

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser