Annons

Utbildning inför JEM i tyngdlyftning

Landskrona Atletklubb är i full gång med förberedelserna inför junior-EM i tyngdlyftning som arrangeras i Idrottshallen 28 juli till 1 augusti. Vid helgens planeringsmöte gästades arrangörsklubben av tyngdlyftningsförbundets ordförande Benny Johansson och generalsekreterare Håkan Johanson som gick igenom alla detaljer för ett lyckat internationellt arrangemang.

Atletklubbens ordförande Patrik Helgesson meddelar att ett drygt tjugotal intresserade funktionärer var på plats och att klubben nu söker efter vattenleverantör, lunchleverantör samt någon som kan ansvara för den avslutande banketten. Till tävlingarna i sommar väntas tvåhundra lyftare och lika många ledare och funktionärer.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser