Annons

Ytterligare en poängkung till Falcons

Landskrona Falcons har i det närmaste klart med ytterligare en spelare i den numera långa raden av hemvändare. Christian Persson, som varit utlånad till Tälje under sin tid i Stockholm, återvänder högst troligt till Skåne och landskronaklubben. Och det är en välkommen hemkomst:
– Christian är en spelare av samma kaliber som de tidigare nyförvärven Richard Jacobsen och Tobias Blixt, säger Falcons sportchef Petri Manu.
– Det är en poängmaskin och han svarade för 50-60 mål under säsongen i Tälje, vet ”Pekka”.

Christian kommer troligen att bosätta sig i Helsingborg eller Malmö och klubben jobbar för fullt med att lösa hemvändarens sociala situation med arbete och så vidare.

Annons
 

Rykten om Nede tar fart
Hur blir det då med FC Helsingborgs stjärna Alexander Nede som i sin roll som prisutdelare på fredagens stora idrottsgala fick frågan när också han tänkte dra på sig falconströjan? Jodå, Petri Manu kan i varje fall bekräfta att diskussioner förs med ”zorro-fintens” legendariske upphovsman. Så kanske, kanske läge för ytterligare stjärnglans i idrottshallen framåt höstkanten, alltså?

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser