Annons

Inflyttningsklart på Italiengatan

Först ut på plan på den gamla ”Kumla-tomten” intill Albanoskolan är det nya LSS-boendet för vuxna som startade sin verksamhet 30 mars. Italiengatans boende rymmer sex lägenheter förutom ett stort gemensamhetsrum och kök
– Vi har bemanning med personal och socialpedagog på de tider då det finns folk i huset, berättar enhetschefen Ulrika Johansson, men de boende har ju sina dagliga verksamheter som de är ute på. Vi är gäster i deras liv och därför har de naturligtvis sina egna nycklar, egna el-abonnemang, försäkringar och så vidare, säger hon när de nya och fräscha lokalerna visas upp för inbjuden press.

Fotnot: LSS = Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.


Först ut på plan på den gamla ”Kumla-tomten” intill Albanoskolan är det nya LSS-boendet för vuxna som startade sin verksamhet 30 mars. Nu återstår och se om man blir granne med Landskronas högsta hus, det 15-våningshus som HSB planerar på tomten bredvid.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser