Annons

Dold agenda för Högnis tjänstledighet?

Vid kommunstyrelsens sammanträde den 9 april var en av frågorna den om förlängd tjänstledighet för miljöchefen Högni Hansson. Kommunstyrelsen beslöt dock att låta ärendet utgå.

Kommunalrådet i opposition, Niklas Karlsson (S), verkar mycket oförstående till detta och säger i en kommentar:
– Det var på förra sammanträdet i mars som vi socialdemokrater ville att kommunstyrelsen skulle bevilja miljöchefen förlängd tjänstledighet för att kunna undervisa vid Lunds universitet. En majoritet bestående av de borgerliga partierna och Sverigedemokraterna nekade oss den möjligheten. Idag skulle ärendet trots allt diskuteras i kommunstyrelsen, men i sista stund valde alltså kommunstyrelsens ordförande att lyfta bort frågan från dagordningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser