Annons

Klassiskt på Teaterrestaurangen

Klassisk musik med violin och piano och lite folkmusik blir det på veckans torsdagslunch.
– Vi har försökt att fånga Elna Carr i flera år. Efter en sejour på musikhögskola i London under hösten kommer hon äntligen hit, meddelar Emeli Zeilon med anledning av den unga violinstens framträdande vid veckans torsdagslunch på Teaterrestaurangen.

20-åriga Elna Carr är född och uppvuxen i Hjärnarp och har bland annat mottagit Alfvénstipendiet och förstapris i den prestigefyllda tävlingen Öresundssolist 2005 och 2007 samt tillsammans med Håkan Quennerstedt delat förstapris i Riksförbundet för Unga Musikers solisttävling.
– Hon spelar inte bara klassiskt. Hon har vuxit upp med folkmusik och är sedan 2005 riksspelman.

Annons
 

Elna kommer på Teaterarestaurangen att spela tillsammans med just pianisten Håkan Quennerstedt. Håkan var under våren 2007 solist med Malmö Symfoniorkester och studerar för närvarande för Hans Pålsson. På denna torsdagslunch blir det en del klassiskt med sonat av Mozart och ekvilibristiska violinnummer men även lite folkmusik.

Plats bokas med fördel på tel. 0418-47 30 13 och för en hundralapp får man utöver musiken även grönärtssoppa med ostgratinerade gulbetor samt sallad, hembakat bröd och smör.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser