Annons

Percy istället för Zlatan på Idrottsgalan

Fredagen den 17 april är det dags för andra upplagan av Landskrona Idrottsgala att äga rum i idrottshallen.
– En glamourös kväll med spänning, musikunderhållning, stand up comedy och massor av flärd, utlovar Annika Borgelin, projektledare på CA Event som står bakom arrangemanget.

Landskronafödde Partick Ekwall får förnyat förtroende som konferencier och den som ska locka fram de största skrattsalvorna från publiken är ingen mindre än den välkände komikern Thomas Petersson.
– Temat för musikunderhållningen är musikal och nummer från bland andra Grease, ABBA och Chess kommer att framföras under ledning av Ulrika Skoglund och Niclas Dellham, meddelar Annika vidare.

Annons
 

Under galakvällen kommer det att utses vinnare i fjorton olika priskategorier, däribland Årets manlige- respektive kvinnliga idrottare, Årets nykomling och Årets lag.

Percy och Crona
Arrangörerna har skickat inbjudningar till såväl Hovet som till Zlatan men det är oklart om dessa kommer att medverka.
Percy Nilsson, Lotta Falkenbäck, Claes Cronqvist och Mikael Gath är dock några av de kända ansiktena  som kommer att fungera som prisutdelare under kvällen.
– För de intresserade finns biljetter till idrottsgalan (både till galamiddagen och åskådarplats på läktaren) att köpa hos idrottsföreningarna samt på Turistbyrån, City Gross, Återbruket och Team Sportia, hälsar Annika avslutningsvis.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser