Annons

Joakim Larsen vänder tillbaka till Falcons

Joakim Larsen har bestämt sig för att återvända hem till Landskrona och Falcons från sin proffssejour i Chur i Schweiz. Detta är Landskrona Falcons tredje hemvändande nyförvärv på kort tid och därmed återförenas Rickard Jacobsen, Tobias Blixt och Joakim Larsen i Falcons.
– Det ska bli kul att komma hem till Landskrona och spela med Falcons igen. Jag ser emot att få spela med de otroligt sköna killarna i laget, säger Joakim Larsen.

Joakim Larsen har spelat i Högaborg och FC Helsingborg i högsta ligan i Sverige, och i Chur Unihockey som spelar i högsta ligan, NLA, i Schweiz. Joakim Larsen har även representerat Danmark i fyra VM-turneringar och är en av Danmarks bästa spelare genom tiderna.
– Jag har fått mina tre önskespelare tillbaka Falcons igen och nu ser det verkligen bra ut inför kommande säsong. Jag jobbar på ytterligare 2-3 nya spelare och hoppas kunna knyta dem till oss inom en snar framtid, säger Landskrona Falcons sportchef Petri Manu.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser