Annons

Thunberg berättar om Paris

Älskar du Paris? Funderar du på att möta våren i Paris för första gången? Rådet då är att du ska bege dig till Pumphuset i kväll. Då kommer illustratören, författaren, gourmeten och livsnjutaren Gunnar Thunberg och berättar om sin absoluta favoritstad, Paris.
– Paris är tillsammans med Stockholm världens vackraste huvudstad. Första gången jag var där var jag 15-16 år. Då var jag både i Paris och på Rivieran. Jag fastnade då för allt som var franskt. Maten, språket – allting, sade Gunnar Thunberg i samband med att han släppte sin bok Paris På Mitt Sätt Sett, sommaren 2008.

Klockan 19.00 och framåt berättar Gunnar Thunberg om staden han besökt över 50 gånger. Boken fick hela fem vattentorn av fem möjliga då Direkten recenserade den i somras. Här hittar du recensionen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser