Annons

Taxi Landskrona blir rikstäckande

Sedan den 30 mars är Taxi Landskrona anslutet till Svea Taxi Allians. Svea Taxi Allians är en rikstäckande taxitjänst som består av marknadsledande lokala taxibolag. Inom samarbetet finns mer än 4000 fordon på över 100 orter.

Taxiresor är en tjänst som produceras och utförs lokalt. Genom detta samarbete behåller man den lokala kunskapen och förankringen. Samtidigt krävs det att medlemmarna ska uppfylla vissa kriterier med avseende på miljö, säkerhet och tillgänglighet. De bolag som uppfyller kraven får använda Svea Taxi Allians logotyp, en gul krona, som placeras på rutorna vid bakre dörrarna. Logotypen fungerar som en kvalitetsstämpel och kunden kan vara säker på att han eller hon åker med ett seriöst, tryggt och säkert bolag.

Annons
 

Utöver detta blir kunden alltid fakturerad av ”sitt” bolag och kan alltid ringa ”hem” för att boka en taxi – oavsett var i Sverige han eller hon befinner sig.

Ett exempel: En kund som bor i Landskrona och ska ta flyget till ett kundmöte i Stockholm kan boka bil via Taxi Landskrona både till Sturup och från Arlanda genom att ringa 0418-160 00 men, på Arlanda är det Taxi Stockholm som tar över.
– Just nu råder den troligen största förändringen inom taxibranchen sedan avregleringen i början av 90-talet och det är viktigt för oss att välja bra samarbetspartners, säger Nicklas Kvist, marknadsansvarig på Taxi Landskrona.
– Det känns bra att veta att vi uppfyller samma kvalitetskrav som exempelvis både Taxi Stockholm och Taxi Göteborg,  samtidigt som vi fortfarande behåller vår lokala förankring. Det är här vi har vår marknad och vi ska alltid vara det självklara valet för taxiresor inom, till eller från Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser