Annons

Nylansering av synpunktshantering

Under 2004 infördes möjligheten för medborgarna att lämna klagomål och synpunkter på Landskrona stads verksamheter. Nu görs en nylansering av denna möjlighet. En möjlighet som hjälper oss att utveckla och förbättra våra verksamheter. 
Vår vision är att det ska vara BRA att bo och verka i Landskrona. För oss är dialog med Landskronaborna viktigt, det är ju för dem vi finns till och de ska därför inte dra sig för att berätta om de upplever att något inte fungerar som det ska i sin kontakt med stadens vitt skilda verksamheter, säger Peter Billquist stadsdirektör.
– Vi tar givetvis även emot ros också, inte bara ris. Svar lämnas alltid, och intentionen är att synpunkten ska behandlas inom 10 arbetsdagar. Det går bra att kontakta oss via telefon, direkt på webben eller på en blankett som finns runt om i våra verksamheter. Man kan välja att vara anonym, men då kan vi inte återkomma.

– Man ska veta att vi bryr oss och att vi tycker att det är viktigt att lyssna på de åsikter och synpunkter som finns. Det ger oss också en möjlighet att göra någon missnöjd nöjd igen, avslutar Billquist.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser