Annons

Plötsligt guld i Vinslöv

Landskrona Kvinnliga Gymnastik Förening var under söndagens regiontävling i Vinslöv representerade i samtliga ålders- och svårighetskategorier. I miniorklassen, som tävlade i genarna boll och band, placerade sig Isabelle Risberg på en hedrande femteplats i sin tävlingsdebut. Bland ungdomstrupperna knep LKGF:s lilla trupp bestående av Nathalie Wald, Doruntina Goxhuli, Wilma Mårtensson, Anna Lindahl och Olivia Kristensson andraplatsen efter segrande Halmstad.

Ännu bättre gick det i ungdomsklassen individuellt med seger för Josefine Olsson, som tillsammans med sjätteplacerade Emma Lindahl därmed också kvalificerade sig för Götalandsmästerskapen den 2 maj. I den spännande juniortävlingen blev det ännu en medalj för landskronaklubben i form av ett brons till Wiktoria Matulaniec som också hon kan se fram emot  Götalandsmästerskapen. Slutligen bärgade Emma Sandell ett meriterande silver i seniorklassen.

Annons
 

– Nu väntar en hård träningsvecka under påsklovet och om två veckor får vi se några av tjejerna då LKGF arrangerar ungdoms- och junior SM i rytmisk gymnastik i Glumslöv 18-19 april, meddelar ledaren Jenny Engdahl.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser