Annons

Kör 14 mil om dan för att träna pågar

Landskrona Direkt fick ett par ord med Christer Holmberg, nu tränare för BoIS P 16-lag, men som i fjol var en i tränartrojkan för J-laget som är nominerade i klassen ”Årets lag” vid den stora Idrottsgalan.

Hur känns det med nomineringen inför galan den 17 april?
– Nästan overkligt när man fick reda på att killarna var nominerade! Det är ju självklart jättekul att det uppmärksammas så här. Jag var med och tränade laget i två år och vi fick uppleva semifinal i SM-slutspelet bägge åren, så allt gick ju över förväntan.

Annons
 

Bor du fortfarande kvar i Vollsjö av alla ställen, och hur funkar det i så fall med pendlingen?
– Ja, jag har sju mil enkel resa till Landskrona och är väl på IP sex eller sju kvällar i veckan.

Det blir en jäkla massa mil, vad driver dig till att orka med detta?
– Jag är ju landskronagrabb från början, hade bland annat Mats Aronsson som lärare när jag var liten och man följde ju laget och såg alla hemmamatcher då. Sedan började min äldste son att spela i BoIS, han ingår nu i U-21 truppen, och då han började träna med klubben fick jag en förfrågan om att vara med och hjälpa till och ja, på den vägen är det.

Juniorlaget var ju onekligen framgångsrikt, hur ser det ut i ditt nya lag P16?
– Det är en mycket spännande grupp, vi har bland annat fyra killar som är uttagna till Skånelaget. De och de övriga spelarna ligger långt framme och att träna laget är en ny och spännande utmaning för mig.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser