Annons

Drogba gästar BoIS sommarfotboll!

Just som nittonårige supertalangen Morten Nielsen blivit klar för medverkan i Landskrona BoIS seriespel i Superettan under åtminstone vårsäsongen så kommer nu nästa glädjebesked till klubben och alla supportrar. Det ivorianska anfallsesset Didier Drogba kommer nämligen under sin ledighet i sommar att gästa BoIS´ redan tidigare mäkta populära sommarfotboll!
– I Chelsea arbetade man med ett mentorssytem och då jag kom till klubben som ”ung dreng” hade jag den stora turen att få Didier som min personlige mentor, säger Nielsen i en kommentar.

Att de internationella superstjärnorna verkligen tog de här uppdragen på djupaste allvar får vi en bekräftelse på då Morten Nielsen berättar att hans gamle mentor redan tagit kontakt med dansken för att kolla upp hur han trivdes i den relativt okända svenska klubben Landskrona BoIS
– Drogba ringde upp mig igår och frågade bland annat om han på något sätt kunde hjälpa mig med något i den nya miljön, och till slut erbjöd han sig att komma hit under ledigheten i sommar och hjälpa mig att instruera knattarna.

Annons
 

När Morten presenterade glädjebeskedet för klubbledning såväl som ungdomsansvariga blev resultatet naturligtvis eld och lågor
– Om jag sen fortsätter att representera randigt till hösten är ju ännu oklart, men vi får hoppas på det bästa,  säger Morten och avslutar med att Drogba åtminstone inledningsvis kommer att dela det gamla pojkrummet i Gladsaxe med honom.

– Och skulle han inte trivas där, eller tillsammans med mina föräldrar, så ska vi nog kunna hitta ett passande lyxhotell i ”byen” åt honom, skrattar Morten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser