Annons

Blixt åter i Falcons

Igår kunde vi berätta att Landskrona Falcons gjort klart med den hemvändande skyttekungen Rickard Jacobsen inför nästa säsong. Nu står det klart att klubben också värvar forwarden Tobias Blixt
–  Tobias är inte vem som helst, utan är att betrakta som en legendar inom skånsk innebandy, säger Falcons sportchef Petri Manu.

Med tre tidigare säsonger i Landskronaklubben, elitseriespel i Helsingborg, proffsspel i Schweiz och ett par landskamper bakom sig är det alltså en synnerligen rutinerad herre som kommer att förstärka laget ytterligare
– Det ska bli riktigt skoj att spela för Landskrona igen. Jag trivdes utmärkt under mina tidigare säsonger i klubben och var bland annat med och fick uppleva två seriesegrar. Suget att spela på hög nivå igen har vuxit fram under säsongen och jag ser verkligen fram emot satsningen som Falcons gör, säger den ”nygamle” Tobias Blixt.
– Ytterligare en pusselbit som fallit på plats i lagbygget, säger Petri Manu.
– Vi har varit ute efter att få in lite mera rutin i truppen, då vårt unga lag behöver några äldre killar som vet vad som krävs i högre sammanhang.

Annons
 

Förra säsongen representerade Blixt Förslöv i div2 och svarade för 49 poäng, fördelat på 28 mål och 21 assist.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser