Annons

Ny ordförande för Korpen Landskrona

–  Friskvård betyder så mycket för välbefinnandet och tänk så många som har besökt vår anläggning under 2008.  Vi kan med stolthet redovisa drygt 5000 besökare/ vecka under högsäsong, säger Gerd Bernström som nu lämnar ordförandeskapet för Korpen och Landskrona Motionshus AB.

Till ny ordförande valdes Lars Broberg, när Korpen Landskrona motionsidrottsförening höll sin årsstämma den 25 mars 2009.

Annons
 

Korpen har under verksamhetsåret haft en positiv utveckling inom idrottsverksamheterna och friskvården.

Korpens verksamhet har varit badminton, tipspromenader, sommarfotboll, golf, innebandy, Five á side fotboll, vollyboll samt projekt Friska Krafter. En verksamhet för överviktiga ungdomar, där idén bygger på att få ungdomarna att ändra livsstil och tycka att motion och idrott är kul.

Korpens helägda bolag Landskrona Motionshus AB som har samarbete med Nautilus är Landskronas största  träningsanläggning. Under året har Häljarps HälsoCenter förvärvats, vilket har fått en uppåtgående och positiv utveckling. Förutom Korpens verksamheter har under 2008 även en del föreningar haft sin träning i hallen såsom Landskrona Tennisklubb, Landskrona Badmintonklubb, med flera.

Dessutom har Selma Lagerlöfsskolan, Gymnasieskolans IV-program, Campus samt Idrottsgymnasierna, förlagt en stor del av sina idrottstimmar till hallen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser