Annons

En målskytt vänder hem

Landskrona Falcons får en prima förstärkning inför säsongen 2009/2010. Det handlar om schweizproffset och målsprutan Rickard Jacobsen som bestämt sig för att återvända till hemstaden för att försöka hjälpa moderklubben Falcons i jakten på en plats i Superligan.

Sportchefen Petri Manu har de senaste veckorna arbetat intensivt på att få hem Rickard som alltså representerat schweiziska Chur Unihockey, och affären gick i lås sent på måndagskvällen.
– Det har varit mycket men nu är det klart och jag är väldigt nöjd och glad över det här, säger Petri som också säger sig leva i något slags ”positivt kaos” för tillfället.
– Det är många möten inbokade de närmsta dagarna, vi jagar fler nyförvärv både i form av spelare och tränare och att vi nu fått tag i ett namn som Rickard gör att vi hamnar i en bättre sits när det gäller att locka hit folk.

Annons
 

När den första viktiga pusselbiten i form av skyttekungen Jacobsen är på plats hoppas Falcons att kunna presentera 4-5 nya spelare samt en tränare inom kort.


I Rickard Jacobsen får Falcons tillbaka en trogen målskytt och poängmaskin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser