Annons

Succécomeback av Peps

Den slumrande musikscenen i Landskrona väcktes igår till liv med blues av bästa sort. Det var knökfullt på Tages när Peps Persson äntrade scenen till tunga toner från Bloosblasters.

Ute yrde snön men inne i de gamla biograflokalerna var det varmt och hemtrevligt. Peps inledde med ”Himlen Gråter” och publikjublet var oöverträffat , en torsdagkväll i Landskrona.
– Jag är lite ringrostig, sa Peps i pausen mellan de två seten.
Av detta syntes inget när han plockade fram munspelet och fick den fullsatta salongen med på noterna.
– Det är första spelningen på två år. Jag har haft lite problem med hälsan. Men idag finns spelglädjen där igen, sa den ödmjuke artisten.

Annons
 

Kocken Niclas Lundblad som tillsammans med medlemmarna i Bloosblasters kläckte idén om en klubbscen på Tages är minst sagt nöjd efter spelningen.
– Vilken succé. Detta var toppen. Vilken klippa Peps är, hans raider bestod av en kopp kaffe och några ostmackor, säger kocken som istället för matlagning kunde ägna sig åt att fotografera och njuta av musiken.

Ronander tillbaka i stan
På valborgsmässoafton är det dags för nästa artist att inta den nya klubbscenen.
– Då kommer Mats Ronander hit. Och eftersom BoIS spelar samma dag så avvaktar vi med att köra igång innan de som varit där, hunnit hit, avslutar Niclas Lundblad.


Bloosblaster kompade Peps. Foto: Niclas Lundblad


Tages har alla förutsättningar att skapa en riktigt bra klubbscen i Landskrona.
Foto: Niclas Lundblad


Knökfullt och fullsatt på Tages en torsdagskväll. Succé direkt för stans nya livescen.
Foto: Niclas Lundblad

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser