Annons

Torkild på 75-årskalas i Stockholm

Föreningen Landskroniter i Stockholm firade på onsdagen sitt 75-årsjubileum i samband med årsmötet. Ett stort antal medlemmar fanns på plats, många med stora förväntningar på vad kvällens specielle gäst, kommunalrådet Torkild Strandberg, skulle bjuda på efter förhandlingarna.

Från årsmötet kan först i korthet nämnas att ordförande Kristina Ossmer Olofsson liksom vice ordföranden Lennart Andersson avgick och avtackades med applåder och champagneflaskor. Till ny ordförande valdes Bibbi Andersson. Kristina Ossmer gjorde en historisk genomgång av föreningen och dess styrelser och medlemmarna hyllade och skålade för den pigga åldringen.

Annons
 

Därefter gick ordet till Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, som med bilder och ord redogjorde för det inte särskilt ljusa läget för hemstaden inför den mycket intresserade och vetgiriga publiken. Trots en hel del negativa detaljer finns det en ljusning vid horisonten enligt Torkild.
Föreningens nya ordförande Bibbi Andersson avslutade kvällen med att överlämna två bordsunderlägg med Stockholmsmotiv av Tavelmålare Elde till kvällens gäst som tack för en intressant föredragning.

Läs mer om FLIS på http://www.landskroniter.se/


Torkild Strandberg avtackades av FLIS nya ordförande Bibbi Andersson efter kvällens Landskronaföredrag i Stockholm.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser