Annons

Krögarna satsar på lördagsgäster

Igår skrev vi om att allt fler människor rör sig i centrala Landskrona. Några som märker detta är krögarna i staden som nu satsar allt mer på lördagsflanörer. Speakers Corner har haft shoppinglunch på lördagar sedan länge, nyligen började Akropolis att servera en enkel buffé och nu öppnar även Inferno för lunchgäster på lördagar.
– Vi kommer, från och med kommande lördag, att servera en tallrik med lite gott, det blir både något varm och något kallt, säger krögare Benny Jönsson och utlovar hög mysfaktor.

Det är lätt att tro att restaurangerna endast riktar sig åt handlande landskronabor.
– Det är klart att vi ser fram emot att ta emot folk som är på stan och handlar. Men det finns en grupp som många glömmer bort. Det är de som jobbar inom handeln. Många slutar klockan 14 och har jobbat hela veckan. För dessa kan det vara skönt att efter jobb, slippa tänka på att fixa käk själv, avslutar Benny Jönsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser