Annons

Lejonets 99:or tvåa i AlvestaLejonets Team 99 kan blicka tillbaka på en lyckad säsong med bland annat deltagande i Foppa-cup i Örnsköldsvik och nu senast i Folksam Cup i Alvesta.

Landskrona Hockeys Team 99 avslutade nyligen säsongen med en andraplats i turneringen Folksam Cup i Alvesta. Första matchen som killarna spelade förlorades mot ett för dagen bättre lag från Oskarshamn, med siffrorna 0-3. I nästa match tog man så en formidabel storseger med 9-0 mot Frosta. I semifinalen besegrades hemmalaget Alvesta med 1-0 efter en veritabel rysare, innan det var dags att på nytt ställas mot Oskarshamn. Finalen innebar tyvärr en ny förlust, den här gången med 0-4. Men tränaren Vesa Ruuskanen hänger ingalunda läpp för detta, utan säger att man är nöjda med andraplatsen och turneringen som helhet.
– Laget är på rätt väg, alla vill spela och vara bra lagkompisar.

– Visst är det också roligt att vinna, men det är inte det viktigaste i nuläget, säger Vesa, och passar på att tacka killarna i laget för en fantastiskt bra och rolig säsong.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser