Annons

Junior DM-guld till Falcons

Falcons J-20 lag kan efter en makalös vändning av finalmatchen mot Röke numera titulera sig som distriktsmästare. I början av andra perioden  var ställningen 4-0 till hemmalaget och gästerna från Landskrona såg ut som ett slaget lag trots storspelet av målvakten Max Sandberg.

Lagkaptenen för dagen, Nicklas Lidholm lyckades dock reducera Rökes ledning innan paus och under vilan gjordes en del, som det skulle visa sig, lyckosamma förändringar bland bortalagets femmor. I sista perioden kom så Falcons ut som ett helt nytt lag, pressade högt upp i banan och reducerade ytterligare två gånger om genom Tim Roth och Joakim Reimertz. Då elva minuter återstod av matchen kom så också kvitteringen, inskjuten av Carl Nilsson. Blott tjugo sekunder in i sudden death kom så Carl fri igen, sköt i stolpen och förpassade sen den egna returen i nät, vilket föranledde samtliga segerrusiga bortaspelare att kasta sig i den obligatoriska tv-puckshögen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser