Annons

Vårmöte hos Öresunds Golfklubb

Öresunds Golfklubb har hållit vårmöte den 17 mars och där omvaldes Mats Rosendahl till ordförandeposten, meddelar Annika Bergsten.

Rune T Andersson, Mats Magnusson och Lennart Wallgren avtackades också och efter mötet delades diverse priser ut till: Tobias Rosendahl, Emma Hansson, Jens Matsgård, Annika Bengtsson, Michelle Prevolnik, Niclas Bjelkenhoff, Mattias Lundgren, Lisa Krüger, Sylvia Nylander, Britt-Mari Gestrén, Lennart Svensson, Michael Flindt, Peter Sjöberg och Ingemar Nylander.

Annons
 

– Från och med i lördags har vi öppnat klubbhuset så att shopen, receptionen och restaurangen numera kommer att vara öppna på helgerna, hälsar Annika och passar också på att meddela att säsongens första tävling äger rum söndagen den 19 april.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser