Annons

Landskrona Rotaryklubb 75 år

Landskrona Rotaryklubb firade nyligen sin sjuttiofemårsdag och kan således se tillbaka på tre fjärdedels sekel av att ”uppmuntra och främja tjänandets ideal” i staden.

– När saker och ting så att säga faller mellan stolarna och när samhället av olika skäl inte kan hjälpa till så kan vi göra en liten insats, säger presidenten Göran Green i en kommentar till Landskrona Direkt. Han säger också att den lokala rotaryklubben allmänt sett vill verka för och stötta sådant som är ”bra för staden” och nämner bland annat stipendiet man delat ut till Unga Kris och tidigare insatser till förmån för föreningen Malvan som exempel. Klubben är också tillsammans med många andra rotaryklubbar i landet engagerad i ett ekonomiskt stöttande av ett skol- och sjukhusprojekt i Kenya.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser