Annons

100 sommarjobb väntar på ansökningar

Landskrona stad erbjuder praktikplatser till ungdomar födda 1991 – 1993 och som är mantalsskrivna i Landskrona.
– Platserna är fördelade över tre perioder under sommaren från vecka 25 till och med vecka 33. Vår ambition är att 100 ungdomar ska få möjlighet att praktisera under tre veckor, säger Kerstin Nilsson på Vuxenförvaltningen.

Företräde till platserna har ungdomar som kan antas ha särskilda svårigheter att ordna arbeten på egen hand. Det innebär att alla ungdomar inte kommer att få en feriepraktik om efterfrågan på platser är större än tillgången.

Annons
 

Sista anmälningsdag är 3 april. Mer information om feriepraktiken och blankett för intresseanmälan finns på Landskrona stads hemsida, www.landskrona.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser