Annons

Fredrik Olsson missar BoIS träningsläger

BoIS anfallare Fredrik Olsson kommer inte att åka med på BoIS träningsläger på Cypern nästa vecka. Anledningen är att han skadade sig på tisdagsträningen.
– Jag sköt ett skott och det small till i framsidan av mitt vänstra lår, säger Fredrik Olsson som fick den definitiva domen på onsdagsmorgonen.
– Det var som vi befarade. En rejäl sträckning och det innebär att jag kommer att få vila cirka tre veckor, säger en luttrad Fredrik Olsson.

Renan Franka med på lägret
Brasilianaren Renan Franca har tränat med BoIS a-trupp några veckor. Något beslut om man vill behålla honom har man inte kunna ta eftersom anfallaren varit skadad. Därför han BoIS beslutat att han ska följa med på träningslägret nästa vecka.
– Vi vill ha med honom ner för att se mer vad han går för. Än så länge ser det mycket intressant ut, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.

Annons
 

På lägret kommer BoIS att ställas mot Hammarby i en träningsmatch, den klubb som tackade nej till hans tjänster tidigare. Ett bättre slutprov kan han knappast få.
– Nej, det blir perfekt. Först får han träna med laget på mycket bra planer och med bästa förutsättningar under nästa en vecka. Lägg därtill matchen och vi ska ta ställning så fort vi kommer hem, säger Mats Aronsson.

Martin Olofsson klar i veckan?
En som också tränat med BoIS sedan januari är Martin Olofsson från Markaryd. Förhandlingarna mellan klubbarna har dragit ut på tiden men Mats Aronsson räknar med att allt ska vara klart till avresan till Cypern.
– Förhoppningsvis är förhandlingarna klara i slutet av veckan. Jag räknar med att Martin tillhör BoIS när laget åker till Cypern.

Några fler nya ansikten lär inte åka med på lägret.
– Det kommer med största sannolikhet inte att hända något nytt innan laget åker ner. Den enda som åker med som inte har kontrakt, under förutsättning att Martin Olofsson är klar, är Renan Franca.

Förutom Fredrik Olsson missar Mirza Jelecák och Linus Olsson lägret på grund av skador om inget oförutsett inträffar fram till avresan på tisdag morgon.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser