Annons

Det händer på biblioteket i veckan

Efter fredagens 10-årskalas på biblioteket tar man nu ny sats och satsar på nya arrangemang.

Först ut, och det redan ikväll klockan 19, är Gunnel Ståhl som berätta historien om Gråen, den för många okända ön i Landskronas inre skärgård. Gunnel hoppas kunna förmedla lite av den glädje det innebär att vara en Gråenbo. Arrangör är Landskrona Föreläsningsföre
 
På lördag mellan 10.00 och 14.00 kommer Friskis och Svettis till Bibliotekets Hälsolördag. Rubriken för deras program heter ”Vår lugnare sida”.

Annons
 

Kommande tisdag den 17:e mars,  öppnar utställningen Rewrite the Future. En utställning vars syfte är att stärka opinionsbildningen för barn i krigs- och konfliktområden och skapa debatt kring skolans villkor. Alla barn har rätt till utbildning. Varför får då inte alla barn möjlighet att gå i skolan? Vad saknas och vad kan du göra? Utställningen är producerad av Riksutställningar på uppdrag av Rädda Barnen och turnerar över hela landet fram till 2010. Det gäller dock att vara på hugget om man vill se utställningen då den endast stannar till i Landskrona i fyra dagar.

På  Häljarps bibliotek berättar Calle Sundewall om två slott och personerna kring dessa. ”Hur Maryhill blev Örenäs slott” är rubriken för detta onsdag den 18:e mars kl.19:15.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser