Annons

Campus Landskrona i konkurs

Landskrona Direkts uppgifter från förra veckan om det kärva läget på Campus Landskrona visade sig stämma mer än väl. Idag har den privata gymnasieskolan begärt sig i konkurs. 14 lärare riskerar därmed att mista sina jobb och de cirka 60-talet eleverna sin skola.
-Konkursansökan kommer att lämnas in i dag, säger gymnasiets ägare Nils Becker till Sveriges Radio Malmö.

Det är det vikande elevunderlaget som gjort att skolan hamnat på obestånd.
– Skulle det bli konkurs garanterar vi på gymnasieförbundet att de kan slutföra sin utbildning. Det är det kommunala ansvaret, säger Tomas Johansson, utbildningsdirektör på gymnasieförbundet, till Helsingborgs Dagblad.

Annons
 

Förra veckans artikel:
Kärvt för Campus Landskrona

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser