Annons

Torsdagslunch med Tania Naranjo

Till veckas torsdagslunch på teaterrestaurangen kommer pianisten och sångerskan Tania Naranjo.

Tania Naranjo är färgstark världsmusiker som bor i Malmö men kommer från Chile. Hon har studerat klassiskt piano med på Conservatorio Nacional de Chile, samt på Musikhögskolan i Malmö. Som pianist har hon bland annat tolkat Piazzollas symfoniska musik i samarbete med den främsta tangomusikern i Europa. Hennes senaste projekt, Orange Tech & Latin Ensemble gjorde hon tillsammans med några av Sveriges ledande crossover- musiker. Som sångerska har hon lett sin egen bossanova ensemble, samt har sjungit med Malmö Symfoniorkester.
En musiker med många järn i elden och en bred repertoarskatt att ösa ur.

Annons
 

Läs mer och lyssna på henne på www.tanianaranjo.se

Passande meny är Rotfrukt- och vårlökssoppa.
Bord bokas på tel. 0418-47 30 13.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser