Annons

Fredrikorna firar Internationella kvinnodagen

Fredrika Bremer Förbundets Landskronakrets firar Internationella kvinnodagen söndagen den 8 mars kl. 14.00 på Landskrona Stadsbibliotek.Författaren Linda Lindenau talar under rubriken, ”Kvinnor som vågar”.

Linda Lindenau är en färgstark långseglare, utbildare och författare till böckerna Ta rodret, kvinna! och Kvinnor som vågar.
Linda Lindenau har tidigare arbetat med sociala frågor men har också lång personlig erfarenhet av mänsklig utsatthet och läkning. I sina föreläsningar talar hon om kvinnligt mod och om vägen till att genomföra sina drömmar. Det är inte alltid lätt och självklart att hitta sin potential och nå sina mål. Ett visst mått av mod behövs för att kliva utanför sin invanda sfär. Vill du sikta mot stjärnorna behövs ännu mer, särskilt för kvinnor!

Annons
 

Det finns metoder att ta till hjälp när man vill överträffa sig själv. Linda berättar personligt och med både humor och allvar om vad hon och kvinnorna i hennes bok gjort för att våga genomföra sina drömmar, hantera sin rädsla och stå emot omgivningens ifrågasättanden. Genom olika exempel och övningar leder hon åhörarna fram till sina egna önskemål. Hon lär också ut hur man ska tolka och hantera motstånd, både omgivningens och sitt eget

Cider, plock och fritt inträde

Föreläsningen är ett samarrangemang mellan Landskrona Stadsbibliotek och Fredrika BremerFörbundets Landskronakrets.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser