Annons

Borstahusen designar partysymbolen

År 2013 fyller Landskrona stad 600 år. Och det ska självklart firas.
För att skapa identitet och igenkänning åt firandet har Landskrona Stad beställt en symbol för jubileumsåret. Uppdraget att ta fram symbolen plus en manual för hur den ska användas har gått till Borstahusen Kommunikation.
Vi är väldigt glada och stolta över att det här uppdraget går till oss på Borstahusen. Skälet är vår långa erfarenhet när det gäller grafisk identitet och design. En annan bidragande orsak är att vi känner staden och dess omgivningar väl, säger Borstahusens VD Tomas Bäckefjord.

75 000 – 100 000 kronor är öronmärkta åt uppdraget.
– Vi känner ett starkt behov av en symbol som kan användas brett i samband med jubileumsåret. Det är allt från kommun, näringsliv och föreningar som ska kunna använda symbolen, säger Christin Nielsen som ansvarar för planeringen av de kommande festligheterna.
– Symbolen ska kunna användas inför, under och efter 2013, poängterar Christin Nielsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser