Annons

Säsongen över för Falcons

Landskrona Falcons hade inga som helst problem med att vinna den avslutande seriematchen  mot jumbon Solfjäderstaden från Motala. Slutresultatet skrevs till 8-2 och därmed står det också klart att Falcons slutade på sjätteplats i division 1.
– Vi når vår målsättning om en plats på den övre halvan och efter de resurser som våra tränare fått anser jag det helt okej, säger Petri Manu, sportchef i Falcons. Laget tappade bland annat hela sin förstafemma inför säsongen.

Frågan är naturligtvis given. Är det en satsning mot Superligan som kommer att ske inför nästa säsong?
Planeringen är i full gång och en del indikationer hoppas jag kunna få redan inom ett par veckors tid. Jag vill naturligtvis inget hellre än att vi gör en sådan satsning men vi ska ha klart för oss att vi befinner oss i Landskrona, säger Petri Manu och låter tvivlande på om det finns plats för två elitlag i staden.
– Företagen går in och sponsrar BoIS och det blir inte mycket över till oss.

Annons
 

Frågan är alltså om Falcons kan lyckas och har råd att behålla sin trupp samt få till några ytterligare spetsar.
Det är sådant som återstår att se, avslutar Petri Manu.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser