Annons

Marcus bidrog till Sveriges vinst

Landskrona asiatiska förening hade med en representant i helgens landskamp i kickboxning mot Danmark. Marcus Johansson var uttagen för att representera Sverige i viktklassen -89 kg i tävlingen som avgjordes i Birkeröds idrottscenter utanför Köpenhamn.

Marcus inledde matchen lite avvaktande och tog inte så mycket initiativ som han normalt brukar göra.
– Vi fick honom att vakna i rondvilan och i andra ronden började Marcus jobba på mycket bättre och kom in och tog kommandot mer och mer i matchen, andra ronden vann Marcus klart. I tredje ronden gick Marcus ut starkt och drev i stort sett hela ronden. Marcus stod som segrare i matchen, berättar Tony Berglund.

Annons
 

Hur slutade då landskampen?
– Jo, precis som förra året var den lika jämn och slutade den med siffrorna 6 till Sverige och 5 till Danmark vilket innebär att vi har äran att ha kvar vandringspokalen i Sverige fram till nästa landskamp i början utav 2010.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser