Annons

Vårtecken på Direkten

Sportlovet är över och snön har smällt. I veckan samlade Jamie vuxenpoäng genom att glädjestrålande utbrista, ”Det är i alla fall ljust när man går hem från jobb”. 

Det är bara ett av många vårtecken de senaste dagarna. Vintergäcken blommar för fullt i Stadsparken och fåglarna sjunger för oss när vi GI-promenerar till redaktionen. Har du hunnit få några vårkäsnlor?
Mejla gärna en bild och några rader om dina vårtecken till oss, info@landskronadirekt.com.

Annons
 

Nedan följer två sköna vårtecken.

Vårtecken 1
– Koss i jösses, det är ju Sveas påg, utbrast vi när vi sprang på en nyrakad Kenneth Larsson nere på Seglarpaviljongen. Skägget som suttit där i 30 år var borta och den gamle kustjägaren såg minst 20 år yngre ut.
Det var ett rent misstag. Jag ansade skägget när telefonen ringde och så gick hakan åt ett håll och maskinen åt ett annat, säger Kenneth.


Vårtecken 2

Vi noterar att Magnus Sjöblom från Asmundtorp är assisterande domare och Daniel Stålhammar från Landskrona är fjärdedomare i UEFA-cup mötet mellan AJAX och Fiorentina på torsdag kväll. Härligt att fotbollen nu är igång på allvar!


Magnus Sjöblom och Daniel Stålhammar är Landskronas representanter på de stora arenorna när de stora cuperna nu åter kör igång.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser