Annons

Markus Johansson representerar Sverige

Markus Johansson har blivit uttagen att representera Sverige i en landskamp i lightcontact kickboxning mot Danmark. Landskampen som efter fjolårets succé i Landskrona är tänkt att bli en årlig återkommande tradition. Landskampen avgörs i Köpenhamn den 28 februari.

Markus Johansson kommer att gå en av de tolv matcher som landskampen består av. Förra året slutade Sverige som vinnare efter att Tony Berglund, från Landskrona, hade avgjort det hela i sista matchen. Tony kommer inte att delta i år som fighter då han istället kommer att åka med som landslagscoach.

Annons
 

Tony Berglund och Markus Johansson tillhör Landskrona Asiatiska Förening som är en kampsportsförening med kickboxning på programmet. Föreningen har funnits i Landskrona sedan 1989 och har haft många tävlingsframgångar med bland annat flera medaljer vid VM och SM i kickboxning samt SM, EM och VM i wushu (kungfu).

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser